Barion Pixel
top of page

JOGI NYILATKOZAT

Általános tájékoztató

A jelen www.jerr.hu weboldal üzemeltetője a JERR Koragyermekkori reflexkorrekció és az ESZESEBB Bt. (továbbiakban Szolgáltatók).

A weboldal teljes tartalma (valamennyi információ, leírás, cikk, szakmai anyag, kép, teszt, ábra, blogbejegyzés, tanács stb.) a Szolgáltatók szellemi tulajdonát képezik.

A www.jerr.hu weboldal bármely tartalmának másolása, felhasználása, lefordítása, átszerkesztése vagy bárminemű megmásítása, közzététele tilos!

A honlap részbeni vagy teljes tartalmának bárminemű felhasználására csak a szolgáltatók mint jogtulajdonosok írásbeli engedélyével  van lehetőség. Ennek hiányában a Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltató jogtulajdonos napi bruttó 80.000 Ft tartalomhasználati díjat számlázni jogosult a számára .

A weboldalon található fotók, videók, ábrák, illusztrációk a Canva, a Wix és az Artgrid online tartalomszolgáltatók és a megjelölt fotósok termékei
, további felhasználásuk tilos!

Jogkövetkezmény

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Szolgáltatók haladéktalanul megteszik a szükséges – azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban foglalt – jogi lépéseket.

bottom of page