Barion Pixel Bemutatkozott a JERR® a Kutatók Éjszakáján
top of page

JERR® a Kutatók Éjszakáján


Bendig Borbála és Andor Ildikó

Nagy megtiszteltetés volt a számunkra, hogy az ELTE Affektív Pszichológia Tanszékének a meghívására bemutathattuk a JERR® Koragyermekkori reflexkorrekciós módszert a Kutatók Éjszakája – SzüléSzületéS Éjszakája című akadémiai rendezvényen 2019. szeptember 27-én.




Az Egyetem Izabella utcai kampuszán több mint hatvan érdeklődő – köztük gyógypedagógusok, gyógytornászok, korai fejlesztők, manuálterapeuták, egyetemi oktatók, orvosok, pszichológusok - tisztelt meg minket a figyelmével és vett részt a magyar módszer két megalkotójának, Bendig Borbálának és Andor Ildikónak az előadásán.


Az előadók bemutatták a JERR® módszert, kialakulásának történetét és elméleti hátterét. Filmekkel illusztrálták a módszer aktív, játékos gyakorlatait és betekintést adtak a módszer képzési tananyagába. Végül egy mini-workshop keretében a résztvevők saját tapasztalatokat szerezhettek a térlátásról és betekintést nyerhettek a reflexfejlődés törvényszerűségeibe.


"Egy fejlesztő szakember önmagában nem fejlesztő szakember. Olyan teamnek kell körülvennie a gyermeket, hogy az ő összes szükségletét és a család igényeit is ki tudja elégíteni az a csoport, aki szoros együttműködésben dolgozik az eredményes terápia érdekében."

Bendig Borbála




0 hozzászólás
bottom of page